Music Music Music . . .
Hej allesammans.

De tre första bilderna är från ett mysigt ställe på Kings Street i Sydney. Det var en varm försommarkväll förra veckan som jag hakade på Amber (en av dem jag bor med) och Paul till The Sandringham i Newtown. Deras vän George hade konsert, det var det bästa jag hört på länge! Den rösten var sjuk. Fick även se Rikard Wolff ta fram guran och spela en visa, fint. Har inte hört honom förut.

De andra bilderna är från The Entertainment Centre i Daling Harbour. Hillsong Album Recording. Wwwooowww...

Det var allt för idag.

Hej så länge.

Vad gör du om fem år?

Hej allesammans!
.
.
Första natten vaknade jag gapandes och skrikandes av panik till den milda grad att Josef var tvungen att komma upp och hålla mig och lugna ner mig. Efterföljande morgon frågade jag Anton om han ville byta. Han väste nej på ett hotfullt sätt till svar. Återigen fick josef komma och hålla om mig. Efter det har jag inte vågat fråga igen. Så Nu har jag nackspärr och ryggont på daglig basis. Men vad gör väl det när det är 35 grader, strålande sol och man är på väg till stranden? Ingenting, ingenting alls.
.
.
Jag har just kommit hem från en makalöst god Thaimiddag i Waterloo. Ny rapport när jag kom hem; vårt vattensystem dött så nu är det är en dusch per dag och person som gäller. Men jag har ju inte duschat på två veckor. Har jag 14 duschar innestående då kan man undra? Havets sälta är ju som Barnängentvålen hemma i Näsby. Känner mig ren som fisken. Ska nog sälja mina duschar till dem jag bor med.
.
.
Idag har jag varit på en jobbintervju på Platinum Extreme Gym! Gick väldigt bra, fantastiskt sköna roliga människor som jobbar där och lokalerna är sprillans nya. Uppgiften är att ta hand om receptionen och vara lite allt i allo. Framför allt vill de ha en glad social person som möter medlemmarna när de kommer.. verkar som att jag lyckats kvala in. Jag är en av fem som fått komma på intervju, får svar på fredag om jag får det eller inte. Vill jag ha det? Jag vet inte. Jo, jag tror det.
.
.
Igår hade jag en angenäm dag med några goa svenska vänner ute i Hills! Sol och bad vid poolen, en delikat middag och sen Leadership Night i Hillsong. Musiken i Hillsong är sjukt grym och det var väldigt kul att höra Brian Houston live. Lyckad dag, javisst!
.
.
Men tillbaka till den delikata middagen med mina svenska vänner. Vi drog ju då den trevliga frågan: Vad gör du om fem år? Om någon undrar vad jag gör så är jag och hälsar på min väninna i Italien, några dagar bara.. Vart jag bor och vad jag jobbar med förtäljer inte historien. Men jag har en pojkvän. Vi är inte förlovade, men det sker nog inom en snar framtid. Han är inte med mig i Italien, han är i New York på en svensexa. Svensk, Amerikan, Indier, Australiensare eller från Nepal det framgår inte heller riktigt. Jag får återkomma med det.
.
Nu ska jag krypa till kojs. Eller jag menade bädda i den röda soffan. (Varför har alla röda soffor? Fattar inte grejen.) Imorgon bitti blir det Sisterhood i Hillsong, sol och bad om vädret är fint och sen ska jag kolla på ett rum i Bondi. På fredag ska jag kolla på ett rum i Manly.
.
Om ni undrar vad de fem första raderna handlar om så är det ett utdrag från jordens skönaste blogg! Kolla inhttp://jonfreyrgoliatpavift.blogg.se/ så har ni underhållning för tre år framöver!
.
Sov gott!

Sydney, New South Wales, Australien

Hej Allesammans!

Hur mår du? Vad gör du? Har du sett några äckliga djur? Hur varmt är vattnet? Saknar du svensk mat? Bor du vid Bondi Beach? Hur går det med engelskan? Vad gör du om dagarna? Har du lärt känna några sköna Sydneybor? Har du varit i Hillsong? Berätta det sjukaste som hänt! Har du hittat knäckebröd? Har du kysst någon snygg surfkille? Du använder väl solskyddsfaktor? Har du hittat något jobb? Trivs du? Varför får inte jag "Veckans Hunk" mailen? Sett någon haj? Kommer du stanna i Sydney för alltid?
Jag tänkte så här: Jag startar en blogg. 27 poäng!
Jag gillar Sydney. Och jag trivs. Mest av allt gillar jag att det är sommar! Solen skiner, människorna är glada och sociala, springturerna längs med havet är storslagna, de jag bor med är super sköna.. allt känns väldigt enkelt och jag är glad att jag packade väskan och åkte hit!
Veckans applåd går till fyra personer:
Sara Hugosson, Benedict Gahan och John Börefelt för att jag får låna era vänner! Och till Alle, kameran är grym!

RSS 2.0